Na gasilski veselici na Primskovem, ki bo v nedeljo, 13. avgusta 2017, vas bo zabaval vrhunski Ansambel Fantje izpod Lisce.

Fantje izpod Lisce so pet članska glasbena zasedba, ki jo sestavljajo Alen ZabasuJanuš PrašnikarMilan VolavšekGašper Štrus in Robi Sitar.

Ime so si nadeli po 948m visoki vzpetini Lisca, ki se nahaja v bližini mesta Sevnica v Posavskem hribovju. Delujejo z namenom, da bi z glasbo in pozitivno energijo razveselili in razvedrili čimveč ljudi. S tem želijo povedati, da je glasba del našega življenja in nas spremlja povsod, zato želijo, da bi na vsakem nastopu tudi vi začutili del te energije in se z njimi veselili in zažurali. Vsi člani so si med seboj sicer zelo različni, vendar, ko so skupaj, prav to ustvarja njihovo energijo v glasbi in na nastopih, da so vedno dobre volje in maksimalno pripravljeni za žur pozno v noč.

Igrajo več zvrsti glasbe od narodno-zabavne, ljudske, dalmatinske, pop, črnske duhovne, stari yu-rock in še kaj…, tako da si lahko vsak najde nekaj, da se lahko sprosti in uživa na njihovi zabavi. Igrajo vsepovsod kamor jih pokličejo, od rojstnih dnevov, porok, veselic, koncertov, lahko pa pridejo tudi na dom in vam tudi tam nekaj zaigrajo in zapojejo.

Na zabavah imajo tudi zanimiv animacijski program, tako da se poleg glasbe lahko zabavate tudi ob pavzah in se skupaj nasmejimo. Delujejo že 7 let in v tem času so izdali že 12 pesmi in tudi 4 videospote. Za prihodnost imajo še veliko načrtov in projektov, zato redno spremljajte njihovo delo in tako soustvarjajte njihovo glasbeno pot.

Več o ansamblu Fantje izpod Lisce.