Podjetje Trgograd d.o.o., Litija, s sedežem Breg pri Litiji 56, je nastalo leta 1992 kot malo gradbeno podjetje, ki je zapolnjevalo vrzel na trgu, na začetku predvsem v lokalnem okolju. Z dinamičnostjo in posluhom za tržne vzgibe se je skozi svojo zgodovino dograjevalo in poskušalo trgu ponuditi čim bolj kompleksne stvari iz področja gradbeništva, gradbenih storitev in gradbenih proizvodov.

Do leta 2000 je podjetje zaposlovalo 25 ljudi in s svojo lastno mehanizacijo gradilo tako nizke kot tudi visoke gradnje v občinah Litija, Šmartno pri Litiji ter v bližnji okolici. V letu 2000 smo postavili betonarno na Ljubljanski cesti v Litiji ter pričeli s proizvodnjo svežih betonskih mešanic. Trend podjetja je bil v tej smeri, da se okrepi na vseh svojih področjih ter zasede svoje mesto, ki bo temeljilo na znanju, kakovosti in korektnem pristopu k potrošniku.

V letu 2008 se je napredek podjetja videl predvsem v velikem kompleksu v Zagorici pri Litiji, kjer so bili na novo zgrajeni poslovni prostori, skladiščni prostori, proizvodnja transportnega betona in od leta 2006 proizvodnja številnih betonskih izdelkov. V letu 2012 pa je podjetje z nakupom zemljišča v Ljubljani naredilo še en velik korak na svoji poti ter se začelo ukvarjati tudi s proizvodnjo, polaganjem ter prodajo asfaltnih zmesi. Na zemljišču smo tudi postavili novo asfaltno bazo, lasten laboratorij ter se okrepili z novo delovno silo na področju asfaltiranja.

Delujemo na območju celotne Slovenije tako na področju nizkih in visokih gradenj kot na področju prodaje gradbenega materiala, asfaltnih zmesi, betonskih mešanic ter kamnitih agregatov. Menimo, da je naša konkurenčna prednost v tem, da smo dinamično podjetje, ki deluje na več področjih in se zlahka prilagodimo najrazličnejšim naročnikom. Vodstvo podjetja skozi ves čas skrbi za nenehni razvoj ter izobraževanje kadra na vseh področjih delovanja. V podjetju imamo vzpostavljene tri lastne laboratorije za izvedbo kontrole kakovosti agregatov, betonskih  mešanic ter asfaltnih zmesi, s katerimi zagotavljamo kvalitetno in strokovno izvedbo storitev.

Trgograd, d.o.o., Breg pri Litiji 56, 1270 Litija
tel. (01) 898 34 40, (01) 898 00 93, faks (01) 898 34 47
info@trgograd.net, www.trgograd.net

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja