V nadaljevanju je vabilo in program pohoda za članice GZS v organizaciji Gasilske zveze Kamnik. Tudi v našem društvu smo se odločili, da se udeležimo tega pohoda, ki bo v soboto, 7. julija 2018, s startom ob 7. uri.

V PGD Primskovo je bila sprejeta odločitev, da se ženske članice udeležite krajšega in lažjega pohoda. Prijavite se čim prej, da se dogovorimo glede odhoda.

Prijave zbira Urška Smrekar, predsednica odbora za kulturo in šport. Prijavite se čim prej tako, da jo pokličete prek telefona.

RAZPIS POHODA

V soboto, 7. 7. 2018, vas ob 7. uri vabimo na zaključni, 10. pohod članic Gasilske zveze Slovenije v organizaciji GZ Kamnik.

Pred desetimi leti smo pričele s Kamniškim sedlom, zato bomo tudi zaključile z njim. Zavedamo se, da ste udeleženci (vsako leto je več spremljevalcev) različno fit, zato bomo organizirali dve varianti, za dobro uhojene na Kamniško sedlo in za manj na slap Orglice.

Start in cilj bosta v International Piknik Center “PRI JURJU” http://ipc.business.site/

Varianta: KAMNIŠKO SEDLO
Pot je zahtevna (ni klinov in jeklenic), namenjena tistim z dobro kondicijo. Obvezna oprema so planinski čevlji, zaželene tudi pohodne palice. V nahrbtniku imejte rezervna oblačila, čepico ter seveda kak sendvič in pijačo. Običajne hoje je do vrha cca 3.5 ure, vendar se čas glede na skupino podaljša. Na povratek računamo okrog 14.30 ure.

Varianta: SLAP ORGLICE
Lažja, nekoliko razgibana gozdna pot (ni sama ravnina). Primerni so lažji pohodni čevlji ali dobri supergi. Zaželene so pohodne palice ter čepica. Tudi zaščita proti klopom ne bo odveč. S seboj imejte nahrbtnik s kakšnim okrepčilom. Na poti bo več zanimivih postankov.

Na cilju bo možnost toplega obroka. Cena bo 5 evrov.

Prijavite se na: Gasilska zveza Kamnik (strokovna sodelavka Bojana Pančur), do ponedeljka, 2. 7. 2018.

Zaradi lažje organizacije vas ob prijavi prosimo za naslednje podatke:
Število udeležencev, ki bodo šli na Kamniško sedlo
Število udeležencev, ki bodo šli k slapu Orglice
Število toplih obrokov. Prehrano se predhodno poravna na transakcijski račun GZ Kamnik SI 56 0231 2001 6364 491 (NLB)

Pohod je na lastno odgovornost.

Za vsa vprašanja lahko pišete ali pokličete na: Vladka Bučevec vladka68@gmail.com gsm: 041 341 682

Kot vedno, bomo organizatorji poskrbeli za sproščeno vzdušje in tudi za kakšno presenečenje. V pričakovanju snidenja vas prisrčno pozdravljamo

Organizacijski odbor pohoda