comprare bitcoin in contanti in anonimato czk to btc btc to myr cyprus cryptocurrency tax comprare bitcoin cash exchange decntalbox.com wie-kaufe-ich bitcoins poloniex btc comprar maquina de mineria bitcoin aliexpress cayman islands cryptocurrency acheter des bitcoins strasbourg comprar bitcoins con tarjeta de credito peru bester anbieter für den kauf von bitcoins best market for cryptocurrency acheter bitcoin avec paypal sans pièce identité cryptocurrency exchange fees biostar btc mas seguro para comprar bitcoin acheter atm bitcoin bitcoin in berlin kaufen donde mejor comprar bitcoin comprar bitcoin con neteller comment acheter des bitcoin pour le darknet achat investimento piattaforma bitcoin itrader comprare bitcoins da smartphone acheter des bitcoins en direct bitcoins kaufen lohnt sich noch acheter bitcoin espece pau bitcoin sofort kaufen kreditkarte que y donde puedo comprar con bitcoins como comprar bitcoins deep web free online investing crypto companies investir crypto long terme comprare buoni amazon con bitcoin acheter des satori bitcoins comprare bitcoin nel deep web bitcoin cash mit paysafe kaufen vale la pena comprar bitcoins ahora tutorial acheter bitcoin kraken sitios donde comprar bitcoin cryptocurrency tax specialist types of cryptocurrency was kaufe ich mit bitcoins 10 btc to inr comprar bitcoin con advcash acheter stocker payer bitcoin acheter des bitcoins cb bitcoin comprarli quando scendono introducing ethereum and solidity foundations of cryptocurrency pdf how to invest in bitcoin in india plus 500 bitcoin kaufen

Dobrodošli na že deveti zaporedni poletni Žefranov pohod iz Stranj pri Velikem Gabru do Primskovega. Odvijal se bo v nedeljo, 12. avgusta 2018. Start je ob 9. uri izpred okrepčevalnice Žonta v Stranjah pri Velikem Gabru, ki je od železniške postaje Gaber oddaljena 200 metrov. Prijavite se na startu od pol devete ure dalje.

Pripeljete se lahko s svojim avtomobilom, saj lahko parkirate v neposredni bližini začetka pohoda. Priporočamo pa, da se pripeljete z vlakom iz smeri Ljubljana (odhod ob 7:35), ki v Gaber pripelje ob 8:35. uri. Povratek vlaka nazaj proti Ljubljani je ob 16:35. uri. Iz smeri Novega mesta (odhod vlaka ob 6:32) in prihodom v Gaber ob 7:07. Povratek proti Novemu mestu je ob 18:20. uri. Vozni red vlakov preverite nekaj dni pred prireditvijo.

Pot je označena s posebnimi tablami, se pa prekriva s Humarjevo potjo na Primskovo. Hodi se v organizirani skupini, med potjo pa je poskrbljeno tudi za prigrizek in napitke. Cilj je vrh Primskove gore, potem pa se bomo poveselili tudi pri gasilskem domu na Primskovem. Če bo potrebno, bomo s Primskovega nazaj na izhodišče organizirali tudi prevoz z avtom.

Pohod je odprtega tipa, zato se lahko prijavi vsak, ki to želi. Predhodne prijave niso potrebne, če pa bi bila kakšna večja skupinica, pa je le dobro, da to najavite. Pot je v eno smer dolga nekaj manj kot 6 km.

Dodatne informacije dobite tudi prek e-pošte info@levstik.si, podrobnosti pa bodo pred pohodom objavljene na naslovu www.levstik.si.